SCHRIJF JE GRATIS IN VOOR EEN INTRODUCTIE WORKSHOP MINDFULNESS!

VERGOEDING & BEROEPSVERENIGING VMBN

UNKctc MINDFULNESS PROFESSIONAL

Kies je voor UNKctc, dan ben je zeker van een MINDFULNESS PROFESSIONAL

 

 VERGOEDING & BEROEPSVERENIGING VMBN 


VERGOEDING 8-WEEKSE MINDFULNESS TRAINING MBSR / MBCT
Bij een zorgverzekering met aanvullende dekking heb je bij sommige verzekeraars recht op vergoeding van de kosten die een mindfulness-training met zich meebrengt. Aan de vergoeding van een mindfulness-training kunnen, afhankelijk van de polisvoorwaarden die de zorgverzekeraar hanteert, één of meer eisen worden gesteld. Hieronder een kort overzicht van voorwaarden die gehanteerd kunnen worden:

> Er is sprake van een behandeling, onderzoek, cursus of consult die medisch bedoeld is.

> De therapeut/trainer is aangesloten bij een door de zorgverzekeraar erkende beroepsvereniging. Binnen het kader van mindfulness wordt slechts één beroepsvereniging erkend, namelijk de vereniging voor MBSR/MBCT/ Mindfulnesstrainers (VMBN).

> De behandelaar is gecertificeerd lid (cat. 1) van de VMBN (let op: alleen van toepassing voor verzekeraars die vallen onder de koepel VGZ)

> Deelnemers bij VVM-leden komen ook voor vergoeding in aanmerking (let op: geldt alleen voor verzekeraar De Amersfoortse)

JEZELF KENNEN BETEKENT GEWORTELD TE ZIJN IN ZIJN IN PLAATS VAN VERDWAALD TE ZIJN IN JE VERSTAND

– ECKHART TOLLE – 

 
 UNKctc is CATEGORIE 1 VMBN GEKWALIFICEERD MINDFULNESS TRAINER MBSR / MBCT  

 


BEROEPSVERENIGING VMBN
 • Vereninging Mindfulness based trainers Nederland en Vlaanderen
De VMBN beschouwt mindfulnesstraining geven als een apart vakgebied, dat verder gaat dan alleen het aanbieden van een aanvullende techniek op therapie of meditatie. We vinden het belangrijk dat leden hun vakgebied bijhouden door het volgen van geaccrediteerde scholingsdagen en het aanbieden van een minimum aantal mindfulnesstrainingen per jaar.

Mindfulness-based Programs (zoals MBSR en MBCT) zijn gebaseerd op een samenkomen van contemplatieve tradities met wetenschappelijke inzichten op het gebied van onder andere psychologie, neurowetenschap, geneeskunde en onderwijs. Deze programma’s nodigen deelnemers uit tot het aangaan van een evenwichtige relatie met ervaringen van het leven door bewuste vriendelijke aandacht in het nu, door zich minder te identificeren met opkomende lichamelijke gewaarwordingen, emoties en gedachten én door een open niet-oordelende houding naar alle uitdagingen die het leven met zich meebrengt.

Het adequaat kunnen begeleiden van Mindfulness-based Programs is een vak: het vak van mindfulnesstrainer. Van trainers van MbP’s wordt gevraagd dat ze zich blijvend verdiepen en ontwikkelen in hun vak: in de breedte, in de diepte en in al zijn diversiteit. Vanzelfsprekend is daarbij dat trainers mindfulness in hun dagelijks leven integreren. Kijk voor meer info op > www.vmbn.nl

 


  STARTEN MET MINDFULNESS? 

 > MINDFULNESS • HILVERSUM • HET GOOI


> MINDFULNESS  • UTRECHT • LEIDSCHE RIJN • VLEUTEN-DE MEERN

 

 

  > EEN MINDFULNESS TRAINING IS JEZELF EEN WAARDEVOL CADEAU GEVEN < 

  WAT LEVERT MINDFULNESS JE OP?  

 

 ⦁  MEER VRIJHEID & ENERGIE ERVAREN

 ⦁  GEZONDE LEVENSSTIJL

 ⦁  BETERE OMGANG MET VERANDERINGEN

 ⦁  OPMERKZAAMHEID

 ⦁  FOCUS OP WAT JIJ BELANGRIJK VINDT

 ⦁  INZICHT IN JE EIGEN DOEN & LATEN

 ⦁  RUST & RUIMTE CREËREN I.P.V. STRESS

 ⦁  BALANS HERVINDEN & MEER GENIETEN 

 

GUN JIJ JEZELF MINDER STRESS, MEER BALANS & MEER FUN?  
ZET DAN NU DE STAP, WACHT NIET LANGER & SCHRIJF JE IN!


JE BENT WELKOM

Ik begeleid je professioneel met enthousiasme & zorg tijdens deze bijzondere reis!
Je kunt je hier direct inschrijven of voor meer info kun je mij bellen, mailen of een appje sturen.

 

UNKctc 
t: 06-21 27 81 63
e: info@UNKctc.nl

~ laat los wat voorbij is, zet de volgende stap & groei ~

 

what people say...

 • Mindfulness Yoga Weekend 2016 >> Het weekend was een schot in de roos. Het heeft mij enorm geholpen. Aandacht in het nu, met een duidelijke opbouw in het proces van gronden, aarden om uiteindelijk te eindigen met de ontspanningsoefening voor jezelf voor de hartchakra. In 1 woord heerlijk! Erg voedzaam en super lekker eten. Zo ontspannen en in vrede en in innerlijke rust terugkeren naar huis. Kortom aanrader voor iedereen!
 • Mindfulness Yoga Weekend 2016 >> Dit weekend levert niet alleen ontspanning maar ook inzichten waar je in werk en privé weer mee aan de slag kunt. Er is een goede afwisseling tussen de Yoga en Mindfulness. Heerlijk!
 • Mindfulness Yoga Weekend 2016 >> Geef jezelf een prachtig week-end; waarin je de rust en ruimte kunt ervaren om dichtbij jezelf te komen. Helemaal in het hier en nu.
 • Mindfulness Yoga Weekend 2016 >> Een Mindfulness Yoga Weekend met Lilian & Esther is echt het ultieme verwenmoment voor jezelf! Een weekend vol ontspanning, inzichten en zonder verplichtingen.
 • UNKctc Mindfulness Training >> Ik vond het een hele fijne praktische training. Heel rustig en prettig om te ondergaan. Esther legde de training goed uit, vond haar sterk in de psychologische benadering en de persoonlijke gesprekjes met de deelnemers. Dit gaf veel inzichten. Ook is ze een goede luisteraar. Dank voor je vrolijke en warme begeleiding Esther! Ik kan het iedereen aanraden om bij jou een mindfulness training te doen.
 • UNKctc Mindfulness Training >> De afgelopen weken heb ik heel prettig en zinvol ervaren. Ik merkte dat ik in mijn leven soms veel te veel mijn best doe en dat kost bakken vol energie. Door de mindfulness training kon ik het fanatieke meer loslaten en lukt het om bewust mijn aandacht te richten naar wat ik op dat moment doe i.p.v. altijd maar weer een paar stappen vooruit te zijn.
 • UNKctc Mindfulness Training >> Deze training heeft mij geleerd om bewuster in ’t leven te staan. Het leren omgaan met gedachten, gevoelens, en sensaties en toe te passen en ’t gewoon laten gebeuren. Het belangrijkste voor mij is: Alles mag; alles is oké.
 • UNKctc Mindfulness Training >> De mindfulness training heeft mij de praktische tools gegeven om beter naar mijn lijf te luisteren en meer rust te creëren. Ik heb al meer cursussen gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling maar deze cursus blonk uit in eenvoud, lichtheid en het besef dat ik al goed ben zoals ik ben.
 • UNKctc Mindfulness Trainingen >> Ik ging vrij sceptisch deze training in, bang voor zweverig gedoe. Het tegendeel bleek het te zijn. Het was soms best confronterend en verdrietig, maar heeft me heel veel inzichten gegeven in mezelf, maar ook in de mensen om me heen. Ik leef meer in het hier en nu, dat was het doel.
 • UNKctc Mindfulness Trainingen >> Ik heb je training bij ‘mijn’ psychologe aanbevolen. Zodat meerdere mensen van je training op de hoogte zijn!
 • UNKctc Mindfulness Training >> Ik kan het iedereen aanbevelen om te doen!
 • UNKctc Mindfulness Training >> De mindfulness training van Esther heeft mij op weg geholpen tot meer bewustzijn. De prettige en rustige sfeer tijdens de training is heel fijn. Na een cursusdag merk je weer de energie om verder te gaan met je oefeningen. Het helpt je gewoon verder.
 • UNKctc Mindfulness Training >> De Mindfulness Training die Esther geeft biedt op een duidelijke en nuchtere manier tools om zelf je leven op orde te krijgen. Geen zweverig gedoe, maar concrete stof tot denken en doen.
 • UNKctc Training/Workshop >> Esther is een zeer plezierige trainer, mensen voelen zich snel op hun gemak en daardoor open over zichzelf. Ze weet snel de vinger op de zere plek te leggen en juist dat heeft mij met flinke stappen vooruitgebracht. Ik heb veel inzicht in mezelf gekregen en weet wat mijn zwakke en sterke kanten zijn en hoe daarmee om te gaan. Dank voor je inspiratie!
 • UNKctc Training/Workshop >> Mijn enthousiasme is door Esther absoluut geactiveerd!! Wat een positief enerverende manier van trainen!! Vooral inzicht in patronen en je eigen handelen waren op veel vlakken een goede eye-opener voor mij. Ik kan en laat nu meer van mezelf zien richting anderen, maar weet nu ook waar ik wat vaker op de rem moet trappen.
 • UNKctc Training/Workshop: >> Wat heb ik van deze training genoten met dank aan Esther. Oefeningen met direct merkbaar resultaat. Lekker luchtig en met humor. Als u op zoek bent naar een bevlogen trainer op het gebied van mindful coachen, werken en empowerment trainingen, dan raad ik u Esther Unk van harte aan.
 • UNKctc Training/Workshop: >> Leuke locatie doet ook goed! Alles professioneel en netjes verzorgt. Samen met het team een fantastische dag genoten. Met haar deskundigheid, ervaring en persoonlijkheid, weet Esther ieder teamlid persoonlijk te raken met als resultaat een team dat niet alleen kennis heeft maar ook overtuigd is van de noodzaak van mindful (samen)werken.
 • UNKctc Coaching >> Coaching traject met Esther heeft een duidelijk beeld gegeven van wat ik belangrijk vind in zowel werk- als privésfeer. Soms vergt dit wel veranderingen in relationele zaken die op het eerste gezicht moeilijk zijn/lijken. Nu weet ik hoe ik moet handelen om dicht bij mezelf te blijven. Hierdoor heb ik een beter begrip voor mensen die een bepaald gedrag vertonen en hoe ik hier het beste mee kan omgaan. De sessies hebben er voor gezorgd dat ik de connectie met mijn team weer helder zag.
 • UNKctc Coaching >> Van harte beveel ik Esther als coach aan. Met haar persoonlijkheid en vaardigheden geeft ze je een gevoel van vertrouwen in jezelf. Dat zorgt ervoor dat je zoektocht naar het juiste pad aankunt. De begeleiding is prettig en warm, toch zocht ze op een milde manier ook de confrontatie op waardoor ik inzichten kreeg. Ik voelde me geaccepteerd om wie ik ben. Het heeft mij concreet duidelijkheid opgeleverd in mijn situatie: waar zijn mijn grenzen, wat zijn mijn verwachtingen en welke stappen moet ik gaan ondernemen om tot een gelukkig leven te komen. Vooral op mijn werkvlak lag het snijpunt. Ik heb stappen durven zetten en kijk met tevredenheid en vertrouwen de toekomst in.
 • Mindful Yoga Weekend 2017 >> Het retraiteweekend wat precies wat ik nodig had om even afstand te kunnen nemen van het hectische leven. De uitdaging wordt om het aangereikte technieken te integreren in het leven van alle dag. Mooi en verrijkend om hiermee bezig te zijn. Dank je wel!
 • Mindful Yoga Weekend 2017 >> Heerlijk ontspannen weekend op een fijne locatie met een goede balans.
 • Mindful Yoga Weekend 2017 >> Mooi programma in elkaar gezet! Een weekend om tot jezelf te komen. Zowel als punt om tot rust te komen en je intenties weer duidelijk te krijgen. Esther is warm, liefdevol en vakkundig, goede eigenschappen voor het organiseren van dergelijke weekenden. Dit was ook merkbaar door de professionaliteit en kwaliteit van het programma, oefeningen, eten en locatie voor een compleet weekend.
 • Mindful Yoga Weekend 2017 >> Wat een bijzondere en prachtige ervaring was dit weekend vol, liefde, groei, lekkers & vooral rust. Een totaal plaatje voor een prachtig kado aan jezelf!! Niets moet, alles mag en totaal jezelf zijn.
 • Mindful Yoga Weekend 2017 >> Een weekend vol bewustwording, inspiratie en leermomenten. Lekker bijkomen in een prachtige, intieme omgeving zodat je met een heerlijk gevoel huiswaards kunt. Daarbij genieten van lekker eten en drinken. Een en al gastvrijheid. Tot volgend jaar!
 • Mindful Yoga Weekend 2017 >> Vrijdag aangekomen op een mooie bosrijke plek. De zon scheen volop. Met een fijne groep een mooi yoga en mindfulness weekend genoten. Met mannen en vrouwen, verstild geraakt en uitgerust. Tot ons zelf gekomen vanuit rust, inspanning en ontspanning. Heerlijk biologisch eten en veel verwennerijtjes voor een eerlijke betaalbare prijs. Top! Volgend jaar ben ik er weer bij! Wat er ook gebeurt ik zal er zijn. Liefs, Annemieke
 • UNKctc Mindfulness Training >> Esther is een fijne vrouw, die eigen ervaring en practische oefeningen prettig mengt. Goed kan luisteren en de ervaring van de cursist goed kan omzetten in Mindfulness. Fijne ruimte, fijne muziek, mooie en vertrouwde bedding. Ik kan Esther en deze training zeer aanbevelen.
 • UNKctc Mindfulness Training >> Esther is een gedreven, sympathieke trainster die de cursisten het gevoel geeft de moeite waard te zijn. De Mindfulness Training s een prettige training in een rustige sfeer waarbij je als cursist leert helemaal in het hier en nu te zijn. Echt een cadeau aan jezelf!
 • UNKctc Mindfulness Training >> Esther creëert omstandigheden waarin je jezelf kan zijn en je kunt overgeven aan het 'moment'.
 • Mindful Yoga Weekend 2018 >> Een must om jezelf af en toe cadeau te doen! In mijn beroep ben ik vooral veel voor anderen bezig. Heerlijk om nu eens zelf mee te doen en de oefeningen te ondergaan. Dank voor het fijne weekend en de nieuwe inzichten!
 • Mindful Yoga Weekend 2018 >> Zeer fijn weekend met allemaal lieve mensen. En dit op een toplocatie en top food & top begeleiding. De goede balans is te vinden tussen inspanning & ontspanning. Het was super leuk & leerzaam.
 • Mindful Yoga Weekend 2018 >> Een mindful yoga weekend dat leek me wel wat. Hoewel ik niet precies wist wat ik kon verwachten heeft het mijn verwachtingen overtroffen. Het verblijf en het eten waren heerlijk. Daarnaast was er een goede balans tussen inspanning, inzicht en ontspanning. Een heel fijn weekend om helemaal terug te komen bij jezelf en weer opgeladen naar huis te gaan.
 • Mindful Yoga Weekend 2018 >> Wat een heerlijk weekend Esther & Lilian, waarbij iedereen heerlijk zichzelf kan zijn en zich vooral thuis kan en mag voelen. De fijne rustige omgeving en locatie is de kers op de taart. Een weekend waar balans gevonden wordt en inspiratie rond dwarrelt. Vol dankbaarheid uitkijkend naar de volgende keer.
 • Mindful Yoga Weekend 2018 >> Ga vooral zo door! Ik heb weer er weer erg van genoten en ga met nieuwe inzichten en rust in mijn lijf naar huis. Bedankt!
 • Mindful Yoga Weekend 2018 >> Het Mindful Yoga Weekend was heerlijk. Deskundige betrokken docenten. Een fantastische locatie. Lichaam en geest zijn bijgetankt en 3 dagen zo lekker gegeten.