UNKctc CONSULTANCY & MINDFUL BUSINESS: OOG VOOR MENS, PROFESSIE & ORGANISATIE!

 

Naast coaching & training biedt UNKctc ook projectmatige trajecten aan in het bedrijfsleven.
Het begeleiden & adviseren op het gebied van bewustwording, groei en verandering met oog voor persoon/professie/organisatie.
In organisaties, individueel werken aan specifieke thema’s of met een team, helpen met het verkrijgen van inzichten en het integreren hiervan (bedrijfscultuur en leiderschap), optimaliseren van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid (omgaan met stress en burn-out preventie) en strategische groei bewerkstelligen (snijvlak persoon/professie/organisatie, proces & ondernemersdoelen).

Kortom een bijdrage leveren aan inzicht en ondersteuning bieden als consultant in mens- team- en organisatie ontwikkeling. Met speciale aandacht voor Mindfulness in Organisaties.

UNKctc zet zich graag in om het ‘harde & stressvolle’ bedrijfsleven wat ‘realistischer & milder’ te maken!  Uit ervaring weet ik dat hier veel winst is te behalen, vooral in het effectiever en relaxter werken. Uit preventief oogpunt, toch vooral ook om succesvol en met meer plezier, focus & inzet te (blijven) werken. 

 

 


 

 

CONSULTANCY

Door mijn jarenlange ervaring in verschillende functies op verschillende niveaus in het bedrijfsleven ben ik breed inzetbaar als interimmer of organisatieadviseur/consultant.

Blijvend in ontwikkeling en nieuwsgierig naar de ervaring en uitwerking! Oplossing- en resultaatgericht ben ik betrokken bij het trainen en coachen van professionals, met een scherp oog voor projectopzet en conceptrealisatie, feeling voor teamsamenstelling en de juiste mensen selecteren. Bedreven in omgang met mens, afdeling, systeem en proces om mogelijke verbeteringen in kaart te brengen en hiermee beoogde inzichten, handelingen en resultaten te realiseren. Gedreven om organisaties efficiënter en effectiever te laten werken. Dit alles met passie voor het bedrijfsleven en oprechte interesse in de mens, de perfecte verbinding om gedegen en vol enthousiasme te kunnen adviseren en helpen voor verandering daar waar nodig is.

 

Strategisch, effectiever en gedreven ondernemen kan zoveel meerwaarde opleveren op verschillende niveaus!
UNKctc kan een bijdrage leveren aan inzicht en ondersteuning bieden als partner in mens- team- en organisatieontwikkeling.

 

Als onderdeel van een consultancytraject kan UNKctc organisaties bijstaan & ondersteunen. Ingezet worden bij specifieke vraagstukken door coaching, training voor persoonlijke (team)ontwikkeling of een projectmatig traject verzorgen. Er is een diversiteit aan consultancy begeleiding, coaching op maat en trainingsmogelijkheden voor leiders, managers en werknemers zoals o.a.:
Organisatie- en teamontwikkeling
Business- en leiderschap coaching
Diverse trainingen o.a. Leadership, Sales en Empowerment development

 

Ieder consultancy traject is anders en wordt geheel afgestemd op de organisatie & het specifieke vraagstuk hierin.
Tijdens het kennismakingsgesprek gaan we dieper in op het vraagstuk om de behoefte te specificeren, te bepalen welk traject het beste aansluit en kan worden ingezet/vormgeven. Hierop volgend bepalen we het tempo, de locatie (over het alg. incompagny) en plannen we het traject globaal in zodat de duur en kosten vooraf duidelijk zijn.

 

Werken aan professionele groei en meer mogelijkheden uit mens, professie en organisatie halen?
Neem contact op met UNKctc voor een vrijblijvend gesprek!

 

 


 

 

MINDFUL BUSINESS VOOR MINDFULNESS IN ORGANISATIES!

UNKctc verzorgt Mindful Business Training & Coaching op maat voor Organisaties.

UNKctc is geschoold als Mindfulness Trainer sinds 2011, daarnaast gespecialiseerd als Mindful Management Consultant & Mindfulness Organisatie- en Procesadviseur door het volgen van 2 specialisatieopleidingen specifiek gericht op Mindfulness op de werkplek (WorkplaceMT / TME, The Mindfulness Exchange) en Mindfulness in Organisaties (MiO / Centrum voor Mindfulness). Hierdoor is UNKctc als ervaren Mindfulness Coach, Trainer en Organisatie- en Procesadviseur breed inzetbaar om op een inspirerende en effectieve manier medewerkers te prikkelen en spiegelen. Staff en medewerkers bewust te maken van eigen inbreng, het gezamenlijk ‘ownership’ te ontwikkelen en de effecten hiervan in kaart brengen. UNKctc Mindful Business Trainingen zijn (zelf)management trainingen waarbij mindfulness wordt gekoppeld aan leiderschapsvaardigheden.

 

Op een professionele manier blootleggen wat er speelt, zodat mens, professie en organisatie meer in balans kunnen komen.
Mindful leiderschap beoogt betrokkenheid vanuit oprechte motivatie!

 

Een mindful manager/werknemer kan beter omgaan met een hoge werkdruk en veranderingen, zal mf-ownership exploreren, voelt zich gezonder, kan zich beter focussen en concentreren en heeft een hogere productiviteit.
Een mindfulness training speciaal afgestemd op de organisatie kan bijdragen aan stressreductie en het verlagen van het ziekteverzuim. En bovenal hiermee effectief zijn/haar duurzame inzetbaarheid verhogen.

 


UNKctc fungeert als organisatieadviseur in het begeleiden & implementeren van Mindful Business voor effectiever en efficiënter functioneren. Welke bijdragen aan Gefaciliteerd Veranderen & Groter Welzijn!

Onder andere door middel van Mindful Business Training & Coaching op maat:

In & Outdoor Compagny Mindfulness
Basic Mindfulness Training
Mindfulness op Maat
Mindfulness Training voor Managers
Mindful Coaching
MindfulWork
MiO-Mindfulness
Mindfulness in de Organisatie
Mindful Empowerment
Mindfulness en Leiderschap
Mindful Presenteren & Profileren
Mindful Sales

 

Een Mindful Organisatie laat door het bieden en integreren van Mindful Business zien dat het oog en zorg heeft voor mens, professie en de organisatie!

 

Iedere organisatie heeft een eigen identiteit, het programma wordt daarom geheel afgestemd op de organisatie & het organisatievraagstuk.
Tijdens het kennismakingsgesprek gaan we dieper in op het organisatievraagstuk om de behoefte te kunnen specificeren, te bepalen welk programma het beste aansluit en kan worden ingezet/vormgeven. Hierop volgend bepalen we het tempo, de locatie (over het alg. incompagny) en plannen we het traject globaal in zodat de duur en kosten vooraf duidelijk zijn.

 

UNKctc bespreekt graag de Mindful mogelijkheden voor jouw organisaties! Bel 06-21278163 of mail met UNKctc!

 

 


 

 

beeldmerk-UNKctc-DEF-grijs-klein